Hoe repareer ik een kapotte toilettas?

Koop nieuwe.

Het is niet zo gemakkelijk om kapotte toilettas te repareren. Ik heb veel verhalen die laten zien hoe moeilijk het is om een nieuwe toilettas voor toilet te vinden. Bijvoorbeeld, vond ik een gebroken voor de eerste keer na 15 jaar van gebruik. Toen ik het uit elkaar probeerde te halen, ontdekte ik dat het een heel fragiel, oud toilet was. Ik geloofde niet dat een enkel stuk kon doen dat veel schade, maar ik kocht een nieuwe gewoon om zeker te zijn. Vergeleken met Orofluido Shampoo, kan het veel meer klinkende om deze reden. Ik kocht een gloednieuwe, nieuwe en frisse. Toen ik voor het eerst begon deze blog, had ik veel ervaring met toilettassen. Dus ik heb ervaring met verschillende merken, en zelfs een paar die in goede staat waren. Dat is de reden waarom ik graag praten over toilettassen, want het is geen probleem alleen over een enkele zak. Een tas die lange tijd en in zeer moeilijke omstandigheden wordt gebruikt, kan veel schade hebben als deze niet goed wordt verzorgd.

Ik raad geen enkel merk van toilettas aan omdat ik weet dat de beste voor uw veiligheid zijn gemaakt, en in mijn ervaring, zijn de beste degenen die de duurste en in goede staat zijn geweest. Dus ik probeer mijn eigen stijl te maken die past bij de rest van mijn stijl. Maar je moet bedenken dat de tas die je koopt is een kleine investering om je leven comfortabeler te maken. Het is dus de moeite waard om een tas te maken die goed bij uw behoeften past. De tas die ik koos voor mijn eigen badkamer was een Bikila uit Nederland en was een geweldige koopje. De zak is gemaakt van gerecycled materiaal, wat betekent dat het plastic alleen wordt gebruikt voor de voering en vulling en niet voor het handvat. Ik was een beetje bezorgd over het plastic als ik had met behulp van wegwerp degenen voor, maar als ze worden gerecycled ze vormen geen gevaar. Waar kan ik toilettas krijgen? Ik kocht de tas als een starter en begon te naaien als een test voor het gebruik ervan voor mijn eigen. Zodra ik de tas gedaan was het gemakkelijk om een eenvoudige haak op de achterkant van het en dan kon ik aansluiten op een douche pijp, zodat ik mezelf kon reinigen. Het werkt heel goed als een douche pijp schoner. Het heeft niet de scherpe randen die sommige andere reinigers hebben, dus het is gemakkelijk schoon te maken. Ik heb geen idee waarom ik dit niet eerder vond, maar ik merkte wel dat het een plastic zak is en het handvat heeft een klein plastic stuk metaal dat het een beetje makkelijker maakt om op te halen en te gebruiken. De tas heeft vier tabbladen die zeer gemakkelijk op hun plaats te houden. De vier tabbladen hebben vier verschillende maten plastic op hen. Ik kan de zak in een van die maten en het niet vast komen te zitten, dus ik kan het krijgen in de andere maten zonder zorgen te maken. De tas is niet erg gemakkelijk te wassen of schoon te maken omdat het erg zwaar is. In tegenstelling tot toilettas vergelijk kan het merkbaar efficiënter zijn.