Is het kopen van een toilettas de moeite waard?

Ja!

De reden waarom ik heb besloten om dit bericht te schrijven is om te proberen om u een paar tips over hoe je de juiste toilettas voor u te kiezen.

Wat is een toilettas?

Een toilettas is een tas die bedoeld is om uw toiletartikelen te houden wanneer u het gebruikt. Het is meestal gemaakt van een duurzaam materiaal (polypropyleen, nylon, polyester etc.) dat is gemaakt volgens de exacte specificaties van de fabrikant. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor toilettas? Het doel is om uw toiletartikelen op te slaan en niet om ze te dragen rond uw huis. Een toilettas moet een basis en lichtgewicht item en moet de minimale grootte die nodig is voor elke persoon of groep.

Het materiaal van de tas moet zacht, flexibel en stevig genoeg zijn om het gemakkelijk te kunnen dragen. Het materiaal mag niet te hard of broos zijn, zodat het gemakkelijk breekt. U moet altijd controleren voordat u een nieuwe toilettas koopt of deze is gemaakt van een van deze materialen.

De meeste mensen hebben wc-tassen in het verleden gebruikt en ik weet zeker dat ze nog steeds doen. Echter, toilettassen zijn veranderd. In het verleden zijn ze ontworpen voor één doel, zoals het gebruik van een toilet. Vandaag de dag kunnen ze worden gebruikt om een groot aantal dingen te vervoeren. Bijvoorbeeld, een tas die u gebruikt voor de dag kan gemakkelijk worden gebruikt voor andere dingen, zoals het nemen van uw boodschappen in de supermarkt of het vullen van een fles water. Dit kan heel handig zijn. Ik hou ervan als een tas voor mij werkt.

Een van de belangrijkste kenmerken die ik graag in toilettassen is dat ze zeer waterdicht. Zelfs als je tas nat wordt, is hij volledig waterdicht. In deze tutorial zal ik je laten zien hoe je een makkelijk te gebruiken waterdichte toilettas voor thuis maken. Materialen en benodigdheden die ik gebruik: 1/4-1/2 inch PVC buizen. Ze zijn de perfecte maat om een toilettas te maken. Ik gebruikte een aantal PVC-buizen die ik kocht in een tuin te koop. Denk ook aan het toilettas vergelijk experience report.