Waar moet ik op letten bij het kopen van een toilettas?

"Kijk uit voor de geur". Maar het is altijd mogelijk om te detecteren wanneer het de tijd van de dag is dat de geur al een niveau is gestegen. Ik schrijf vaak op mijn blog over waarom ik denk dat de geur van de toilettas is een probleem. Maar ik ben er ook zeker van dat mensen hebben een heleboel andere redenen om hun toilettassen liever met een "geur van zeep". Dit is logischer dan Koolhydraatarme Bolletjes Ah. Dus ik ga proberen om u uit te leggen de belangrijkste redenen waarom mensen graag toilettas met een geur van zeep.

Dus hier is wat je niet moet kopen met toilettas: 1. Ik heb geprobeerd veel toilettassen en sommige van hen zijn geweldig en anderen zijn gewoon niet zo goed. Ik weet het, ik heb veel van mijn eigen toilettassen, maar ik heb een aantal gevonden dat ik leuker vond en sommige die ik haatte. En sommige van de anderen waren helemaal niet slecht en sommige zijn zelfs geweldig. Daarom heb ik besloten om te schrijven over mijn persoonlijke favoriet van de meest favoriete toilettas die ik heb geprobeerd, degene die ik het meest liefde in mijn leven. Zelfs toilettas vergelijk is het proberen waard. Ik heb dit bericht, zodat u zien hoe ik niet geloven in het kopen van een toilettas dat is beter dan het concurrent of dat het een slechte toilettas. Ik heb getest veel verschillende toilettassen en vond dat ze allemaal ok zijn. En het beste ding over hen allen, is dat ze zijn gemaakt door verschillende bedrijven. Er zijn veel merken op de markt die de moeite waard zijn om te kopen vanwege de geweldige producten die ze maken en de prijs die ze verkopen voor. Maar soms is de beste toilettas gemaakt door een merk dat klein is en dat is niet erg goed in het maken van toilettassen. Mijn favoriet van die bedrijven is de Lao Loo. Ze maken geen toilettassen en verkopen ze niet tegen een zeer dure prijs. Als u op zoek bent naar een toilettas die u zelf maken, kijk dan naar deze bedrijven, omdat ze u zullen helpen bij het maken van een echt goede toilettas.

1) Lao Loo

Lao Loo, opgericht in 1999 door Siyu Lao en Rui Lin, maakt echt goede toilettassen. Ze maken tassen van hoge kwaliteit. Je ze vinden in veel winkels. Als u ze persoonlijk wilt zien, moet u contact met hen opnemen, omdat ze mogelijk niet in hun hoofdwinkel zijn, midden op straat. Echter, als je ze wilt kopen, kunnen ze in het centrum van de stad.

2) The Bag Company

Dit bedrijf, dat vestigingen heeft over de hele wereld, is een oud familiebedrijf, opgericht in de late 19e eeuw in Nederland. De tas bedrijf, heeft meer dan 300 producten en producten die zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer. Voor het grootste deel worden hun toilettasjes ook verkocht in Nederland, België en Duitsland.