Wie schrijft hier?

Mijn visie

Mijn passie is om mannen en vrouwen te helpen weten hoe ze hun eigen toilettassen te maken zonder enige kosten voor hen, ik wil hen helpen om te begrijpen hoe belangrijk het is om een schone toilettas hebben en om ervoor te zorgen dat al hun items en items die ze gebruiken, zijn altijd veilig en in de beste staat.

Toilettassen zijn een noodzaak en een die iedereen heeft. Het gebruik van toilettassen is ook een manier om terug te geven aan degenen die niet in staat zijn om een schone hebben. De manier waarop toilettassen kunnen helpen is in vele opzichten en vele manieren in het bijzonder. Een manier is om toilettassen te maken van je eigen materiaal en je een heleboel ideeën voor toilettassen te krijgen door te zoeken naar verschillende dingen, zoals handdoeken, tassen, boodschappentassen, wc-papier zakken en zelfs degene die je al hebt, dat is uw ondergoed.

Mijn motto is, ik ben hier om te onderwijzen en te delen over de eenvoudige, mooie, praktische en eenvoudige. Ik wil delen over de beste dingen over het leven. Ik ben gewoon een meisje dat van het buitenleven houdt.

Ik ben een vrouw die niet moe wordt van het vinden van manieren om zichzelf aantrekkelijk te laten lijken. Dus besloot ik dat ik zou uitzoeken hoe ik mezelf er schattig uit kon laten zien. Na een beetje zoeken, kwam ik erachter dat de meest natuurlijke manier om jezelf er schattig uit te laten zien was om een sexy en sexy jurk te dragen! Dus creëerde ik een blog, "Lea-Cute", waar ik delen over mijn mode-avonturen en zorg ervoor dat je geniet van hen zo veel als ik geniet van het schrijven over hen. Ik denk dat ik mooi, aantrekkelijk ben, en ik ga je er mooi uit laten zien! Als je van leuke en sexy jurken, dan denk ik dat je deze leuke en sexy blog posts liefde! Voor dit bericht, ik draag dezelfde roze en paarse jurk die ik droeg op de dag dat ik ging naar het strand, het dragen van het terwijl zittend op mijn veranda en het lezen van het boek heb ik op mijn veranda (The Garden of Eden - mijn favoriete boek ooit en ik hou er absoluut van).

Toen ik deze blog in 2017 begon, realiseerde ik me dat ik er zoveel meer mee kon doen als ik je een beter beeld van de tas kon geven, een betere beschrijving en een betere uitleg. Dus dat is wat ik doe met de nieuwe post die ik heb gemaakt. Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als ik.

Hier is mijn vorige post (over het gebruik van een papieren zak) hier en hier. Dus als je het vorige bericht gemist, u het hier lezen. Dus vandaag zullen we onderzoeken hoe je een wc-papier zak te gebruiken met een zak-doek. Dit is een uiterst veelzijdige en veelzijdige tas. Het werkt voor zowel mannen als vrouwen, en in feite heb ik gebruikt een paar van mijn eigen dames wc-papier zakken door de jaren heen. Deze tas is vooral geweldig voor mannen omdat hij is gemaakt van 100% katoen, en is lichtgewicht. Dus zelfs als je een zware tas hebt, kun je hem in deze tas dragen. Ook niet breken, en het maakt geen puinhoop in je tas. Ik gebruik het voor al mijn persoonlijke items.

In 2010 werd ik geïnterviewd door de media voor mijn blog. Op dat moment was ik net begonnen met het worden van een full-time blogger. De interviewer wilde weten over mijn toilettas en waar ik het voor gebruikte. Toen ik hem de details gaf, was hij er nogal door meegenomen en het eerste wat hij zei was: "Dat is een geweldige tas, je doet er goed aan om het te nemen."

En toen realiseerde ik me dat mensen vaak vergeten dat zelfs de meest eenvoudige producten je een voordeel in het leven kunnen geven. En dat het niet uitmaakt of uw product is de goedkoopste, de eenvoudigste of de beste. Het gaat erom ervoor te zorgen dat uw product voor u werkt, want als dat niet het gaat, dan is het belangrijkste om zich te concentreren op het maken van het werk voor u op de manier die geschikt is voor jou. Het maakt niet uit of het voor een badkamer of een toilet - het zal u helpen in uw dagelijks leven en zal uw familie ook ten goede komen.